Tuesday, 17 December 2013

Spegel, spegel...

på väggen där.
Minns ni denna bild som jag visade för några veckor sedan? Nu har den äntligen kommit upp och inte var det svårt alls att hänga den. Tänka sig va!
Före spegel
Efter spegel!
Jag är jättenöjd med min nya spegel och tycker den sitter som en smäck. Dock är jag inte så nöjd med att det faktiskt är lite för rörigt på byrån. Nej då, ni ser det inte för jag slängde högen(arna) på sängen innan fotot. Men tänk så hemmablind man blir och bara staplar på. Jag vet vad jag ska göra under jul och sommarlovet. Sortera!


Nu kan jag äntligen lite snabbt kolla vilka örhängen eller vilket halsband som passar dagen utstyrsel. Alltid bra när de andra speglerna är upptagna och dessutom så står smyckesskrinet med örhängen straxt intill så det är inte bara enkelt utan också praktiskt. Sånt gillar jag!

Önskar er alla en härlig tisdag mitt i julruschen.
Här är det ganska lugnt och inte allt för mycket som ska göras, presenter inhandlade fast jag saknar lite tid att slå in dem i fred. Ska klura på hur jag kan lösa det. Kvällstimmarna räcker ju inte till allt. 

Saknar era bloggar, har nämligen haft internetstrul och det är ännu inte löst. I skrivandets stund vet jag ännu inte om detta går att publicera eller om det tar tre timmar innan det sker. Men vi får hjälp i eftermiddag så jag hoppas på tur. Ja så det är därför jag inte hälsat på, kommer helt enkelt varken in eller ut och att lämna kommentar är inte ens värt ett försök.


Tjingeling på er!


6 comments:

Kia said...

Praktiskt med spegel nära till hands!
Har du haft staket runt granen? Det var avancerat. Det enda vi har haft är en fisketråd fäst i toppen upp till en krok i taket så att inte djuren ska kunna välta granen. Men dina tjejer är väl inte så små längre??

Ha en toppen dag och lycka till med granen.
Kram Kia

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Fint med spegeln på plats! Det där med att sortera och rensa känner jag igen! Vi har på en del platser så ohyggligt mkt saker framme. Vår 4-åring hjälper så bra till med att dra fram saker!! Men nu ska vi beta av de olika röriga ställena ett efter ett och få det mer organiserat. Jag stör mig än mer på sådant just nu när jag är hemma om dagarna. När jobbruschen är igång blundar jag lättare för det.
Så underbart det låter med en vecka på Philip Island! Jag ler när jag läser vad du skrev om dottern och kläder inför resan. riktigt så har jag det inte med söner i huset men den stora har packat inför resan några gånger redan. Han fyller då en gigantisk legokartong med en massa kläder (som hans mamma sedan får packa upp och sortera)! Jag har inget emot framförhållning när det gäller resor, lite som du skrev, ofta nödvändigt då resorna behöver bokas i god tid. Då har man dessutom ngt att se fram emot! Storeman vet att det är först efter jul och nyår som vi reser och nöjer sig med den infon. Det är snarare det där vardagliga som jag njuter av att leva mer spontant. Inte boka in middagar veckor innan, lämna mkt öppen tid för spontanitet och återhämtning under helgerna.
Allt för stunden!
Må så gott!
Stor kram Anna

Bodil Morse said...

Vad trist med datastrul!
Hoppas allt löser sig.
Vad fin speglen är och praktiskt.
Ja, du det där med högar och man samlar på sig. Min make är expert på det och jag plockar och jag plockar hela tiden. Nu är man så van vid att göra det så det går av bara farten, haha
Här har vi fått rejält med snö och jag har så snällt fått en jul förkylning men ska försöka jobba idag.
Hoppas allt löser sig med datorn, har saknat dina kommentarer.
Kram Bodil.

Villa Ell said...

hehe samma här, här finns också högar! (som inte syns på kort) egentligen skulle man slänga ut ett sådant "fint" kort ;-)jag har tom tagit en jättehög och lagt i en plastkasse och ställt i tvättstugan och tänkte ta den en annan dag! det är en blandning av?? ja jag vet egentligen inte, reklam, papper fr skolan, ej räkningar det vet jag men annat skit om jag får säga så!!
Tänk att det går så fort att få upp en spegel, men ändå kan saken ligga ett bra tag innan man tar tag i det!
snygg spegel!
Här är allt i fas! klapparna är färdiga, lite mat att ordna då vi kör lite knyt på julafton! enklast för alla!
Ha det gott
Kram Sandra

pss min man får typ av utslag när jag tycker han kan posta julkort till "sin familj"... "du är så duktig på det" får jag till svar! ja vi alla kan ju inte allt eller hur hihi

Sanna - My Blueberry House said...

Hej Anette!

Vilken supersnygg spegel! Den kan du stå länge och spegla dig i nu då ;)

Tack för dina hälsningar trots att jag varit så frånvarande under lång period! Nu tänkte jag så smått börja igen men vi får se hur ofta det blir. Saknar mina bloggvänner och är så nyfiken på vad ni haft för er.

Julen närmar sig med stormsteg. Kan knappt förstå att den redan är här. Hinner inte med och ställa om riktigt, men jag försöker ta det med lugn och ro. Det blir som det blir intalar jag mig.

Jo, festmaten som bjöds var lite av varje - bufféstil kan man säga. Det blev hembakad rostbiff, varmrökt lax, rostad potatis och rotsaker, clementinsallad med granatäpple, kalla såser, grönsallad, tunt knäcke med linfrö och ostar. Desserten bestod av en lingoncheesecake med smak av lime och en chokladtårta. Smaskens alltihopa! Utöver det hade jag gjort ett "glögg- och drinkbord" med praliner och annat gott! Har nog aldrig fått så många lovord förut så ja, det blev en mycket lyckad fest.

Kramar till dig och ha en fin julvecka! Gillar er julkalender!

Sanna

Hemma på Sjuan said...

Snygg spegel! Ibland kan vissa saker ligga alldeles för länge ;) Hoppas internetstrulet är löst hos dig, kram Suss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...