Sunday, 15 December 2013

Pappas jobbpicknick

Det händer mycket nu i december och man hänger knapt med. Här kommer några bilder från förra helgen som gjorde oss trötta.
I lördagens adventskalender fanns en lapp med "Tivoli" på. Tjejerna visste dirket vad som var på G. Varje år har deras pappas jobb ett stort jippo då det bjuds in till en mindre nöjespakr som ambulerar och sätter upp i vår närhet. Alla som arbetar på min mans arbetsplats har möjlighet att gå i stort sett gratis. Allt under dagen är gratis, man får åka hur mycket man vill och orkar, äta nästan hur många glassar man vill och så bjuds det på mat, BBQ med sallad. 

 En ny attraktion för året var denna "gammeldags" slänggunga.

 En glad och pigg liten tjej med ansiktsmålning!
 En mycket trött större tjej som inte alls var så road av dagen  då hon sovit alldeles för lite.
 Den stora favoriten, Cha-Cha!
Bakluckepicknick i det gröna med våra strandstolar!

Det var en härlig dag och vi hade mysigt väder dessutom. Det som var lite synd var att min äldsta inte alls var speciellt road av dagen som hon normalt annars är. Helgen innehöll som ni minns även balettupträdanden och dagen innan, på fredagen hade hon varit med på scenen fram tills klockan blev efter 22. Hon kom inte i säng förrän vid 23-tiden och vaknade redan vid 6.30 snåret, tvärtrött och grinig. Den yngre var klar tidigare och hade kommit i säng mera normal tid.
Mina tjejer har aldrig kunnat vara uppe något längre än sin vanliga läggtid för om de mot förmodan skulle vara uppe till kl 21 istället för normalt 20, ja då vaknar de en timme tidigare!! Hur jobbigt som helst. Normalt så låter vi det inte hända men ibland har man inget val. 

Men det var förra veckan det. Tänk att vi redan har tredje advent idag, inte långt kvar tills mannen med röda kostymen kommer.
Brukar ni ha tomten på besök?

Tjingeling!

Anette6 comments:

tinajo said...

Här i huset kommer Tomten under natten & lämnar klapparna under granen. :-)

Härliga bilder - och inte lätt när man är trött! :-) Själv är jag också trött just nu, och lite stressad över allt som måste hinnas klart på jobb & vid sidan av jobb innan jul... Men det ska nog reda sig. :-)

åse said...

Vilken härlig bildkavalkad från er helg, ser riktigt mysigt ut. Kram

Kia said...

Man kan inte vara på topp jämnt men fina var dom!!

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Jenny said...

Hej Anette!
Åh vad söta de är dina tjejer! Härliga bilder.

Inte lätt att hålla humöret uppe när man är trött..:)


Ha det gott,

Kraam Jenny

Home2tiny said...

Vilka fina tjejer du har o såklart man blir trött efter en dansuppvisning. Eftersom vi ska fira jul med mindre barn kommer tomten på besök, vilket är supermysigt. Kramisar Tina

fianathome said...

Ser Roligt ut.
Jo nog har vi tomte alltid...en som är här varje dag :D :D
Fast när det är julafton så kommer han i röda dräkten. vi har ju småbarn här så det blir alltid roligt. Lille Alfred är 2 år så han blir säkert jättespänd.
kram
Fia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...