Thursday, 5 December 2013

Många prickar blev det....

...när jag handlade väska för en tid sedan. Hade funderat länge på om jag skulle slå till eller inte. Den är väldigt praktiskt men också väldigt dyr. Men så bestämde jag mig och detta var den enda som fanns kvar så därav alla prickar.
 Vad är det undrar ni kanske? 
Nej det är inte en väska där man förvarar barn, även om det ser ut att gå alldeles utmäkrt på bilden. Det är snarare en väska för barnens aktiviteter, en dansväska med inbyggd klädhängare. När jag först såg denna seriösa väska fnittra jag lite lätt och skaka på huvudet. Men nu är jag där själv. På fredag har mina två tjejer tillsammans fem kostymbyten under kvällen och oftast är det många barn och trångt. Nu har vi vår "lilla station" och allt kan hängas upp och hittas lätt även om inte jag hela tiden finns till hands. I väskan kan man ha med pysselgrejer att underhållas med i pauser och det finns även en ficka för kylförvaring av mat. 
 Dessutom har den hjul så  man kan dra den lätt, precis som vilken resväska som helst. 
Så här blir den när man fäller upp den inbyggda klädhängaren. Klädpåsarna ingick och har små fickor där man kan lägga in allt som tillhör just denna kostym. Det är många små pryttlar som hårband, strumpor och annat smått.


Men det roligaste av allt är att den kommer med stol!
Förstå hur seriöst som helst. Mina tjejer har redan sagt att där sitter man när man är trött och när man får håret gjort. Hår ochsådant gör vi alltid på hemmaplan där lyset är bra och arbetshöjden rätt. Stolen, den lämnar jag hemma på fredag och tar med en filt istället. Jag har två tjejer och väskan kom endast med en stol!!

Tjingeling!

PS Det slog mig just att om man spelar hockey så har man minst en lika stor trunk om inte större och den skrattade jag aldrig åt! Som sagt den är väldigt praktisk och sånt gillar jag.

6 comments:

Bodil Morse said...

Jag gillar prickarna! :)
Den är ju super smart, verkligen.
En bra investering helt enkelt och gullig också och stolen det är ju bara pricken över i et!
Kram Bodil.

Anonymous said...

ha ha vilken underbar väska och sötaste passageraren : ) i väskan. Prickar is the shit ; ) kram Sofia

fianathome said...

Så fiffigt!
Aldrig nånsin sett något liknande. Den måste ju vara gigantisk.
Fräck färg.
kram
Fia

Fröken Tindra said...

Den där väskan är ju väldigt speciell! Men så praktisk för ändamålet. Och jag gillar prickarna.
Som du säger, vem reagerar på en hockeytrunk? Du gjorde helt rätt som slog till till sist.
Här blåser vi nästan bort. Hoppas bara att allt går väl. Att det blir lite kallt inomhus får vi leva med. Bor i ett 50-talshus som är lite otätt. På gott och ont...
Är hemma och försöker krya på mig från en förkylning som Mannen i mitt liv så snällt delat med sig av.
Ha en skön helg!
Kram!

Villa Ell said...

Rena Mary Poppins väskan!! Så fin och bra på alla sätt när man står där och trängs!!
Min son spelar hockey och trunkarna ja där får nog två barn plats :-/ Detta året som tur är så är dom såpass stora att dom fått ett eget rum att ha sina saker och behöver endast med sig handuk och ombyte! Toppen! knappt att jag fick plats med två trunkar och barnvagn förra året när man skulle samåka! Nästan så barnen fick ta bussen och jag trunkarna i bilen hahaha...
Lycka till ikväll!!

och ha en trevlig helg
kram Sandra

A House With A View said...

Wow, vilken häftig väska!!! Hur smart och praktisk som helst. Häftigt med klädstången! Men sötast är ändå söööötaste tjejen inuti :)


Kraaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...