Thursday, 20 June 2013

Nya kaffemuggar

Det har länge varit dags att förnya vårt kaffemuggsförråd. Har tittat och letat men inte hittat något jag riktigt gillar. Det mesta har varit så "krussidulligt" eller fel färg eller helt enkelt sett drickovänlig ut. Nu var jag in på den lokala mataffären idag och handla och så gick jag av en slump förbi deras hylla med köksgrejer och där hängde dessa.
Enkla, lagom stora och så gillar jag att det var ränder och att det fanns enfärgad att matcha med. Dessutom till det fasila priset av 2 för $5, vilket är runt 30 kr. Köpte bara två för jag tänkte att det är bäst att prova hur de är att dricka ur först. Kanske också fråga mannen vad han tycker?

De får inte riktigt plats i kaffemaskinen men det funkar att brygga om man är försiktig.


I morgon är det jag som åker och köper flera muggar. Mannen gav godkännt och vi båda två tycker att de är mycket drickvänliga. Dessutom snygga och till ett bra pris gjorde ju inte saken direkt svårbestämd. 
I morgon är det midsommar i Sverige och här hos mig är det vanlig fredag. Midsommar är ju inget man firar i Australien men på lördag ska jag faktiskt iväg på mitt första midsommarfirande sedan 2003, 10 år sedan det sist begav sig. 

Jag återkommer med mera om det senare. Tills dess så önskar jag er alla som ska fira midsommar en riktigt fin sådan och för er andra en skön helg.

Tjingeling!


4 comments:

Maria said...

Fina koppar! saknar du midsommar? Nyfiken på vad du ska ut på, på lördag!
Kram och ha en fin helg! Midsommar eller inte ;)
/Maria

Nilla Q said...

Snygga muggar! Smart att provdricka, innan man köper på sig för många.

Ha ett trevligt midsommarfirande!

Kram Pernilla

svart vitt och rött said...

Jag håller med, det måste vara den "rätta" känslan när det gäller muggar :-) Vad kul med firande! Det är ju lite speciellt med midsommar :-) Ha det riktigt gott!

tinajo said...

Gillar verkligen de randiga! :-) Gjorde ett inlägg om just midsommarmat i dag, tänkte att det måste se så märkligt ut för de som ej firar midsommar! :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...