Thursday, 26 May 2011

Gräsbekymmer

Eller ska jag kalla det för ogräsbekymmer? På tomten växer det gräs (självklart!) och det är rätt högt nu. När vi i torsdags hade "slab meeting" på tomten, frågade Denis om gräset behövdes åtgärdas. Han fick då till svars att det var helt ok," nemas problemas". Så i tisdags när vi var hos byggfirman för att skriva på mera papper, fråga Terry oss om vi kunde klippa gräset före helgen. Varför då undrade vi? Jo för då kan vi börja sätta ut markeringar var grunden ska ligga och just nu är gräset för högt.

Bilden är tagen i februari i år så det har hunnit växa till sig.


Så helt plötsligt behöver det klippas. Ja man kan ju bli irriterad men det hjälper ju inte så mycket. Gräset blir ju inte kortare för det så att säga. På tisdagkvällen ringde Denis upp någon han känner som har en gräsklippar firma. Han var tveksam på grund av vädret men lovade möta Denis på tomten dagen efter.

Självklart är det för blött för att klippa 50 cm långt ogräsgräs! Det fattar ju vem som helst då det mest regnar hela tiden hos oss just nu. Men han lovade att göra vad han kunde så fort vädret tillåter honom att putsa lite här och där. Tyvärr så ser vädersituationen inte ut att bli bättre de närmaste dagarna så vi lär få vänta. Hade vi fått veta att gräset behövdes åtgärdas i torsdags hade det gått för i förra veckan regnade det inte alls och var relativt torrt. Jag som så hemskt gärna vill att bygget ska starta NU! Kanske kan man klippa gräset för hand med sax? Vad tror du?

Inget är som väntans tider!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...