Thursday, 21 April 2011

Kökssnickerier & övriga skåp

Mera möten. I tisdagsförmiddag träffade vi vår köksdesigner. Ja visst låter det flådigt. Han ritar/bygger även alla skåp för tvättstuga, badrum och skafferi. Vi hade ritningar sedan tidigare men nu skulle vi bara färdigställa och se till att allt var rätt och bestämma alla små detaljer som vilken profil bänkskivorna skulle ha.

När vi gjorde första utkastet träffade vi en kvinna som var bra men denna man var helt superduper bra. Han var ärlig i sina svar och dessutom var han inte bara intresserad av att sälja utan ville det bästa för oss.. Det slutade nämligen med att när vi gick därifrån så hade vi fått ner priset på allt med runt 15 000kr och det är ju inte fel. Bara på grund av de frågor han ställde. Han föreslog även en annan design på skafferiet efter att ha förhört sig om hur vi ville använda det. Den nya designen är 10 gånger bättre och till samma pris. Och efter att ha pratat med honom om för och nackdelar med den svarta laminat bänkskivan till köket så har jag bestämt mig för att behålla den.

Kanske blir det lite som på bilden här nere...fast väldigt mycket mindre!


Bild från: houzz.com

3 comments:

Classic Style said...

Men duuuu va snyggt..omg jag vill ha !, shit, behöver typ 3 hus för alla mina kök ja vill bygga..

Classic Style said...

...äum vadå mindre???

Anette Ryan said...

Visst är det snyggt! Men detta kök är nog minst lika stort som hela vår öppna planlösning för kök, matplats och vardagsrum tillsammans. Kolla ritningen får du se :-) Kan också bara hålla med om att man skulle behöva antingen utrymme eller MINST 3 hus för alla vackra kök som finns. Kolla in www.houzz.com Där finns hur mycket läckert osm helst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...