Friday, 25 March 2011

Vinkällare

Jag funderar mycket på vad och hur man kan bygga i köket. På alla små finurligheter som finns och vad man kan tänkas behöva så inget glöms. Tittar mycket runt på nätet och ser fantastiskt vackra köksinredningar och ideer. Idag så snubblade jag över detta. Vi har pratat om att vi ska har vår lilla vinkällare (snarare hylla) i det stora skafferiet. Men annars är ju detta verkligen en lösning.
5 comments:

Framgångsbyran said...

Wow! Vilken cool vinkällare! Den vill vi ha.
Kram Inger

Classic Style said...

Olalaa woaw detta va cool..snack oljade bygga på djupet...funderar om det skulle funka?...ballt men tror mera på ett vinskåp...

Classic Style said...

Oljade??? Gillar inte denna rättelse i datorn....snacka om att bygga på djupet... Tänker praktiskt...om du oxå ska ha en relax avdelning därnere tyckerjagd ska gräva ett hål..hihi

Anette Ryan said...

Tyvärr får detta vara en dröm, men visst är det läckert. Vårt hus kommer att byggas på en "concrete slab" direkt på marken så det blir inga hål där inte. Tror mer på att ha ett litet vinskåp/hylla/hörn i vårt STORA skafferi. Fast om man bor i lägenhet så kan man ju införskaffa grannens lägenhet och bygga neråt!

fianathome said...

Wow..Häftigt att titta ner i en härlig källare..fast det blir säkert mycket bättre att ha det i skafferiet. Kan ju inte va bra att ha det så.....;)))))))))))
Hihi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...