Thursday, 24 March 2011

Planlösning

Tänkte att det kanske var dags att visa hur huset kommer att se ut, ja nästan iallafall. Detta är den senaste skissen med de allra senaste tilläggen vi gjorde i förra veckan. Jag har lagt till ett handfat inne på toaletten  för det  måste man bara ha, tycker jag. Badrummet ligger i och för sig precis mittemot, men om det är upptaget ska man då behöva gå ut till köket för att tvätta sina händer? Eller ända in till vårt sovrum? Nej jag tyckte inte det var så smart så jag lade till ett handfat därinne. Dessutom får det bli en spegel ovanför med någon hylla för då kan det ju användas för att sminka sig, som ju säkert kan bli aktuellt i vår familj om några år med två tjejer. 

Kolla också in skafferiet (WIP). Det är rena drömmen. Så stort att man kan sova där. Köksbänken/ön har inte blivit inritad som den ska vara riktigt, den är något längre. Husets boyta är på 185m2.

3 comments:

Framgångsbyran said...

Åh vad roligt att få se detta!! Din lurifax, suttit hemma och knåpat ett tag! Får jag dela med mig eller är du en hemlig bloggare?
Kramar Inger

Framgångsbyran said...

Spännande!

Anette Ryan said...

Ja det var ju lite pill att få till det hela och få det någelunda som jag ville. Dessutom ville jag få med en del gammalt, hinna ikapp typ. Har inte riktigt tänkt på vad jag är men inte helmlig iallafall. Så om du tror någon är nyfiken får du gärna dela :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...