Thursday, 24 March 2011

Köksmöte 14 februari

Idag på alla hjärtans dag har vi varit på vårt köksmöte. Man brukar ju säga att köket är husets hjärta så det gäller ju att få det rätt. Vi träffade en tjej som jobba på Laminex kontoret och hon hjälpte oss designa köket och alla andra skåpsnickerier. Det var en bra och givande diskussion som resulterade i en stor och lång köksbänk/köksö. Jag valde att både förlänga och bredda den ursprungliga bänken vilket gjort att det nu finns 60 skåp inåt i köket och 40 skåp ut mot den öppna delen av vardagsrummet. Dock är dörrar/lådor det som kostar i ett kök så genom att öka antalet skåp och därmed dörrar antar jag att det spräcker den ursprungliga budgeten.

Damen på Laminex föreslog att vi även skulle sätta in skåp utan dörrar och bänkyta i vart skafferi som är stort nog att bo i. Jag hade nog haft en tanke kring detta men inte förrän hon sa det så kändes det rätt. Denis blev heltänd på den idéen och då ar det ju alltid lättare *skratt* att få igenom sina idéer.

Så efter drygt en timme hade vi så antagligen spenderat en massa pengar utöver den ursprungliga budgeten men det känns bra med hur vi valt skåp och lådor till kök, badrum, tvättstuga samt skafferiet. Nu ska vi bara vänta på offerten för att få reda på vad kalaset kostar.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...