Thursday, 5 July 2012

Förra året

Tänk jag tycker det är så kul det är att titta tillbaka och se vilka framsteg som gjorts. Detta gäller mycket i livet som att titta tillbaka och se hur barnen såg ut för ett år sedan men naturligtvis är husets utveckling spännande också. Det känns som om vi bott här i "nya" huset hela vårt liv. Det känns verkligen som hemma, vilket ju ibland kan ta lite tid. Visst finns det en massa kvar att göra men det känns hemma.
För ett år sedan var det stor glädje när de i dessa dagar fått upp alla takstolar samt takrännorna runt om taket. Det såg ju nu mer ut som vårt blivande hus, man kunde börja ana hur det skulle kunna bli.

Här är Sofia inne i vårt stora sovrum. Hon lärde sig att riktigt uppskatta mina små dagliga utflykter till tomten där vi tittade på vad som hänt sedan dagen innan.
Här står jag i vår hall i entredörren och fotar in mot huset. tänk vilket ljusinsläpp det var då! Idag finns det en sak jag önskar och det är att det fanns mer naturligt ljus inne i köket. Det blir trots allt lite mörkt där, speciellt på vintern, men köket gick inte att placera någon annanstans för det är ju många kompromisser som ska stämma i slutändan. Kanske en annan gång om vi bygger nytt igen så ska jag ha ett kök vid fönstret men det blir då det.


Ha det så gott mina vänner!

Tjingeling!


8 comments:

Lotta said...

Det är helt fantastiskt att få följa ett husbygge. Även om det är mycket arbete, så är det en tid full av förväntan, planering, drömmar, längtan och lycka.

Känner också igen att hur man än planerar så kan det vara något man saknar, missar eller helt enkelt inte kan göra för rör och avlopp tex. Ert hus är iallafall underbart fint!!!

Kram!

fianathome said...

Jag säger då samma igen. COOOLT Anette!!!
Jag ryser av känslan när jag ser resan med huset. Visst är det häftigt att se kontrasterna?
Livets resa blir så fullspäckat när man reflekterar.
Ha en härligt helg!!
Kramen
Fia

Pia said...

Är det inte helt fantastiskt att tänka, att här var det bara åker, sen lite virke och nu står jag här - på mitt golv - mitt hem!? Det har varit nog så trevligt att få följa med!

Jo, hördu! Fågelskit har vi nu i massor, då vi har så mycket småfåglar med sina samtliga kullar. Inte nog med det. Jag var just och fylde på mina springbrunnar (3st) så såg jag Venni hunden smaska på något riktigt gott:FÅGELSKIT!

Njutbar sommar, heh!

Kraaamar!
-Pia-

Fröken Tindra said...

Måste vara härligt att följa sitt eget husbygge! Och så skönt att ni trivs så bra nu.
Ha en skön helg!
Kram!

Hemma på Sjuan said...

Vilket härligt hus ni har! Måste vara jättekul att se tillbaka på hur mycket som har hänt.

Ha en härlig helg!
Kram Suss

A House With A View said...

Ja men guuuuuuud vad det hänt mycket!!! Och det har ju varit kul som läsare att få ha hängt med på resan också:))) Ni har verkligen fått det fint, förstår att ni trivs! Fin hall också, gillar det fina sideboardet!

Kul att du hälsat på mig på FB:))

Stöööööööööööörsta kraaaamen aka

tinajo said...

Ja, måste ju kännas jättekul! :-)

Black Iris said...

Visst är det roligt med före- och efter-bilder på det mesta. Jag brukar också fota innan jag gör om någonting för det är sen så roligt att se hur det var innan..
Här regnar hela sommaren bort och idag blåser det hårt också..

Maidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...