Monday, 26 August 2013

Tillbaka!

Tack snälla för alla gulliga kommentarer om mina hjärtan i förra inlägget samt alla krya på oss hälsningar. Jo då barnen blev friska i början av förra veckan. Yngsta tjejen gick på Kinder redan förra måndagen medan den äldre höll sig hemma fram till onsdagen. Själv stod jag på benen och kände att jag nog klarat mig trots allt. Även mannen blev förkyld och tappa rösten. Men så i morse så vaknade jag med en tjock hals och tunga ögon och det känns att det är på G för mig också. Men men!
 Det har också varit lite mycket den senaste veckan och det har varit ett pyssel att hinna med allt. I bland måste man bara samla ihop sig och ta hand om familjen först. Visst gör man alltid det men i vissa lägen blir det mer klart att de verkligen kommer i första hand.
Så det mesta har legat nere, både städning och tvätt samt bloggen fick tryka på foten. 
Men i går så såg jag att det under min "frånvaro" hade det kommit fram några nya blommor. Små pärlhyacinter och stjärn.....någonting. Det är lökarna jag planterade i maj som nu tittar fram. Det är inte så många som kommer nu men dessa brukar dela på sig med åren och bli till stora hav till slut. 
I dag har det varit helt underbart varmt och fint man riktigt känner hur våren är nära nu. Det är skillnad mot förra veckans regnande. Det var så blött och vått överallt att jag började fundera på att köpa fiskestövlar och båt igen. 

Tack för att ni saknar mig och bryr er.
Nu ska jag kika in hos er och se vad ni gjort för något sedan sist. 

Tjingeling!


12 comments:

Maria said...

Absolut är familjen viktigast! Helt klart! Skönt att lägga allt annat åt sidan, och bara vara!
Tänk, dina vårblommor kommer nu...
Igår bytte jag ut sommarblommorna på porchen, som blommat fantastiskt fint sedan i maj, till aster och trädgårds-chryssantemum. Vi går mot höst.... ;)
Kram på dig fina bloggvän!
/Maria

Anonymous said...

Kram och hoppas att du inte blev jättesjuk! kram Sofia

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Hoppas det bara är ett skrämselskott och att du klarar dig. Så mysigt med vårtecken! De betyder så mkt när de dyker upp och sprider glädje och hopp om varmare tider. Båda killarna hemma idag så det blir kort hälsning.
Krya på dig!
Kram Anna

Jenny said...

Hej Anette!
Skönt att familjen mår bättre, hoppas bara du klarar dig nu:)

Vilka fina bilder på blommorna!

Ha det gott,

Kraam Jenny

tinajo said...

Söta blommor - och nu kan det ju bara gå åt rätt håll med sjukdomarna, ta i trä..! :-)

Villa Ell said...

Nä usch att du också åkte på det, inget vidare! Hoppas du kryar på dig snarast... Såklart att familj går före allt och är det viktigaste :-)

Tänk att vi har olika årstider, känns så konstigt att se vårtecken när vi här förbereder oss för hösten!

Krya på dig
Kram Sandra

åse said...

Så skönt att familjen mår bättre, nu får du ta hand om dig och krya på dig. Kram

Snäckskalsdalen. said...

Klart att familjen kommer i första hand! Och förkylningar och kurering av dessa! Hoppas det inte blev en sån där jobbig en.
Så sött lökarna kommer! Här är det dags att inhandla dom lökar som ska blomma till våren.
Agneta kram

svart vitt och rött said...

Så trist att åka på förkylning! Men vad härligt med våren som är på väg hos dig down under!! Jösses så härligt! Ha det riktigt gott bland blomhavet!

Elin said...

Usch så jobbigt med förkylning och sjukdom, hoppas att ni alla mår bra snart.

Vilka underbara bilder du bjuder på idag, jag får verkligen vårkänslor trots att det är slutet av augusti. Pärlhyacinter är så söta att det nästan gör ont i hjärtat.

Jag har varit ledig både måndag och tisdag och har haft två riktigt sköna dagar. Soligt och varmt som bara den, det hade jag inte räknat med så här i slutet av sommaren. Gissa om jag har njutit!

Ha en fortsatt skön vecka!
Kram Elin

Hemma på Sjuan said...

Har ni drabbats aven förkylningsperiod hos er!? Känns konstigt att se blommor titta fram hos er, här väntas höst och hos er är det vår ;)
Krya på er, kram Suss

TIDSOPTIMISTEN said...

Välkommen tillbaka själv och ibland kan man behöva en paus min var inte heller planerad. Det bara blev så när vi reste bort på semestern och sen var det svårt att hitta tillbaka till bloggrutinerna när man kom hem men efter ett tag så blir abstinensen för stor....ha ha ha. Vad trist att du troligtvis åkt på den elaka bakterien också - du får verkligen ta det lugnt och krya på dig nu ;)

Kram Ullis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...