Thursday, 15 May 2014

Nytt till silverbrickan

Var på Ikea för ett tag sedan och då hittade jag dessa små söta ljuslyktor. Tyckte att de passade fint inne på min silverbricka i TV-rummet. Kul med lite nya ljuslyktor, var länge sedan jag hitta något jag gilla, så jag slog till och tog en av varje. Mina blommor från i påskas håller mirakulöst nog fortfarande. Jag sa ju att kryssantemum ger valuta för pengarna.

Vi går ju mot kallare tider här Down Under och det har blivit lite mer "eldande" den senaste tiden för att det är så mysigt nu när det är mörkt på kvällarna. Även vår centralvärme är igång och håller oss varma och goa men vissa kvällar får man ta till det lilla extra när man sitter still framför TV:n och då åker raggsockorna på och en filt över benen. 
Annars har de senaste dagarna varit helt underbart vackra och varma. Det börjar kallt men har slutat varmt fram på eftermiddagen så stolen med kläder i sovrummet är täckt av ombyten för under dagen blir det att byta fler gånger då den "outfit" man startade dagen med är på tok för varm några timmar senare. Men sånt är värdsliga problem eller hur?
Själv sitter jag nu och njuter mina vackra ljusstakar och dessa blommor och bloggar för fullt. Snart ska jag packa ihop och sätta mig med en bok en stund innan det är dags för mig att säga god natt.

Ha en fin dag.

Tjingeling!
5 comments:

Kia said...

Ja, tänk vilka problem man kan ha. :)
Fina lyktor.

Ha en toppen helg!
Kram Kia

HWIT BLOGG said...

Hi hi, så ni går mot kallare tider och vi väntar med spänning på sol och värme! Vi har haft några härliga dagar nu...sååå skönt att få sitta med nästippen mot solen och halstra värme!
Önskar dig en skön helg...
Varm kram,
Titti

tinajo said...

Fint - alltid kul när man hittar något man tycker om! :-)

http://tinajoathome.com/

Fröken L said...

Åh, vilka fina ljuslyktor! Här går vi däremot mot varmare och ljusare tider vilket känns underbart skönt efter kalla och mörka vinterhalvåret.

Kram Linda

Black Iris said...

Det är så roligt att följa dig.. Nu när du köpt nya ljuslyktor har jag för ett tag sen stoppat undan alla mina..
Fina är dina lyktor i alla fall och under den mörka årstiden kan man inte få för många..

Kram Maidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...